Naar de content

Samen werken aan de weg

Veegwagens en wegdekreinigers

Samen werken aan de weg

Veegwagen of wegdekreiniger huren? Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld.

Aannemers, (industriële) bedrijven, overheden, luchthavens, beheerders van winkelcentra en bedrijventerreinen: wie het vuil van de straat wil houden of halen, is bij Wolfswinkel aan het juiste adres. Met onze veegwagens en wegdekreinigers reinigen we alle oppervlakten, van parkeergarage tot luchthaven. Van grote projecten met meerdere veeg/zuigwagens tegelijk tot en met het vegen met een enkele veeg/zuigwagen op contractbasis. Voor elke toepassing hebben we de juiste machine. Tevens kunnen onze wegdekreinigers worden ingezet bij calamiteiten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wolfswinkel Reiniging veegt en reinigt de weg

We stellen ons op als een flexibele schakel in de keten van jouw project. Zoals bij de wegenbouw. Na het frezen wordt er geveegd, maar ook vlak voor de oplevering. De voortgang van een project staat of valt hiermee. Daarom proberen we met je mee te denken en onze veeg/zuig-wagens en wegdekreinigers efficiënt in te zetten. Dat wil zeggen: op de juiste plaats en het juiste moment, 24/7. Om die reden hebben we de oprijwagens waarmee de kleine veegmachines vervoerd worden, voorzien van een watertank. Zo kunnen de veegmachines met minimale vertraging maximaal ingezet worden. We dragen desgewenst zelf zorg voor het afvoeren van het veegvuil. Je kunt rekenen op de kwaliteit van de machinist en de betrouwbaarheid van het materieel.

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Van grote projecten met meerdere veeg/zuigwagens tegelijk tot en met het vegen met een enkele veeg/zuigwagen op contractbasis. Voor elke toepassing hebben we de juiste machine.

Bekijk ook eens onze andere dienstverlening

In een woonwijk of op een bedrijventerrein. Op de snelweg, op de vluchtstrook of het fietspad. Maar ook in de tunnel, op het viaduct en de rotonde. Wolfswinkel Reiniging gaat kriskras door Nederland, samen de toekomst tegemoet. Reinigen doen we niet alleen, maar ook niet alléén reinigen.

Wegdekdroger

De wegdekdroger (SurfaceJet) is een machine, uitgerust met een LGH2500 Turbojet gasturbine, die een grote hoeveelheid zeer warme lucht produceert.

Meer informatie

ZOAB cleaner

Een ZOAB Cleaner kan ingezet worden voor de extreme reiniging van het wegdek of ander oppervlak. ZOAB staat voor ‘Zeer Open Asfalt Beton’.

Meer informatie

Kiest de
Veilige
Betrouwbare
Duurzame
Vernieuwende
Servicegerichte
weg