Naar de content

Snel een veilig wegdek voor iedereen

Wegdekdroger (Surfacejet)

Wegdek drogen? Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld

De wegdekdroger is een machine, uitgerust met een LGH2500 Turbojet gasturbine, die een grote hoeveelheid zeer warme lucht produceert. De machine heeft een capaciteit van 7-10 m³ lucht/450°/sec, heeft een maximale werkbreedte van 3.50 meter en is daarmee de krachtigste wegdekdroger van Nederland.

De wegdekdroger wordt voornamelijk gebruikt voor het drogen van brugdekken en andere kunstwerken alvorens het aanbrengen van SAMI- en kleeflagen. Ook biedt deze machine een oplossing door niet alleen sneeuw weg te blazen maar deze ook te smelten, waardoor het smeltwater via bestaande afwatering kan wegvloeien.

De heteluchtflow kan buiten het wegdekdrogen ook worden toegepast bij: opwarmen, na-verdichten, verhitten, blazen en het sneeuw- en ijsvrij maken van op- en afritten, bruggen en viaducten. Sneeuw veroorzaakt vaak grote problemen vanwege milieueisen voor gladheidbestrijding op vliegvelden.

Droog en veilig

Wolfswinkel Reiniging droogt de weg

Wolfswinkel Reiniging zet zich actief in voor een veilige weg en een duurzame wereld. Door wegen vuilvrij, sneeuwvrij en watervrij te maken, dragen we een steentje bij aan deze doelen. De wegdekdroger is een extra toevoeging voor de oplossingen die wij graag bieden op elk gebied van reiniging en drogen.

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Van grote projecten met meerdere veeg/zuigwagens tegelijk tot en met het vegen met een enkele veeg/zuigwagen op contractbasis. Voor elke toepassing hebben we de juiste machine.

Bekijk ook eens onze andere dienstverlening

In een woonwijk of op een bedrijventerrein. Op de snelweg, op de vluchtstrook of het fietspad. Maar ook in de tunnel, op het viaduct en de rotonde. Wolfswinkel Reiniging gaat kriskras door Nederland, samen de toekomst tegemoet. Reinigen doen we niet alleen, maar ook niet alléén reinigen.

Veegwagens en wegdekreinigers

Met onze veegmachines reinigen we alle oppervlakten, van parkeergarage tot luchthaven. Wolfswinkel houdt de straten schoon.

Meer informatie

ZOAB cleaner

Een ZOAB Cleaner kan ingezet worden voor de extreme reiniging van het wegdek of ander oppervlak. ZOAB staat voor ‘Zeer Open Asfalt Beton’.

Meer informatie

Kiest de
Veilige
Betrouwbare
Duurzame
Vernieuwende
Servicegerichte
weg