Naar de content

Terug in je kracht

Wij helpen je op weg

Social return

Social return is een aanpak die ervoor zorgt dat mensen die een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt hebben een kans krijgen op een betaalde baan. Bij Wolfswinkel Reiniging werken wij daar graag aan mee, zodat we samen een maatschappelijke meerwaarde creëren.

Wij creëren kansen

Kwaliteit en expertise

Bij Wolfswinkel Reiniging bieden wij ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We communiceren hier open en eerlijk over met onze medewerkers, maar behandelen iedereen gelijk. Niet alleen de desbetreffende persoon bloeit hiervan op, ook onze medewerkers zien dit als een mooie toevoeging aan het bedrijf.

De medewerkers die bij ons terechtkomen, worden begeleid door Baantraject. Er wordt een coach gekoppeld aan de medewerker, die gespecialiseerd is in de betreffende problematiek of situatie waar die persoon zich in bevindt. Dit kan autisme zijn, maar ook andere psychische problematiek. Of mensen die door economische redenen, privéomstandigheden of een langere sabbatical weer een plaatsje op de arbeidsmarkt zoeken.

Momenteel hebben wij een medewerker werken met een dergelijke problematiek. Wij zijn er trots op dat we ruimte kunnen bieden voor mensen met een beperking. Ondanks dat het net wat meer energie en tijd kost en het niet altijd gemakkelijk gaat, vinden wij het onze investering zeker waard!

Kiest de
Veilige
Betrouwbare
Duurzame
Vernieuwende
Servicegerichte
weg