Naar de content

Leren doe je bij Wolfswinkel

Werken en leren

Arbeidsgerichte leerweg

Ook voor een praktijkervaringsplaats ben je bij Wolfswinkel Reiniging aan het juiste adres. Zo bieden wij die plaats o.a. voor leerlingen van VSO “De Sprong”, oftewel het Voorgezet Speciaal Onderwijs. Dit betreft leerlingen die de arbeidsgerichte leerweg hebben gekozen. Dit is niet altijd om een specifiek vak te leren, maar om de praktijk binnen een bedrijf te ervaren. In dit geval ligt de focus meer op het gebied van; op tijd aanwezig zijn, het uitvoeren van uitgelegde opdrachten, het bijhouden van werkzaamheden en tijden én omgangsvormen. Binnen Wolfswinkel Reiniging krijgen zij de nodige begeleiding en aanspreekpersonen, zodat zij er de beste en meest leerzame ervaring uit kunnen halen.

Erkend leerbedrijf

 

Wij zijn een erkend leerbedrijf SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Jonge mensen met een passie voor wegtransport bieden wij hiermee de ruimte de fijne kneepjes van het vak te leren onder toezicht van onze ervaren mensen. Wij zien hierin een win-win situatie; immers de student krijgt de gelegenheid het vak te leren en onze bedrijfstak is verzekerd van nieuwe aanwas.

Milan

“Hallo, ik ben Milan en leerling op “de Sprong” (Voortgezet Speciaal Onderwijs) in Maarsbergen. Ik vind het fijn om mijn handen te gebruiken en buiten te zijn. Op school leer ik de theorie en bij Wolfswinkel Reiniging krijg ik de gelegenheid te ervaren hoe het is om in een bedrijf te werken. Fijne collega’s en altijd in voor een geintje”.

Samuel

“Mijn naam is Samuel, ik leer voor monteur op het MBO Amersfoort. Ik volg de BBL leerweg, 1 dag school en 4 dagen stagelopen. De stage loop ik in de nieuwe werkplaats van Wolfswinkel Reiniging. Vrachtwagens is echt mijn ding en bij Wolfswinkel hebben ze er zo’n veertig waar best eens wat aan moet gebeuren. Voor mij een uitdaging en mijn collega’s zijn blij met mijn hulp”.

Jeffrey

“Ik zit op NXT Maarsbergen (VMBO) en wil graag monteur worden. Ik heb in mijn 3e leerjaar een half jaar stage gelopen bij Wolfswinkel. Dit is mij zo goed bevallen dat ik er nu in mijn vrije tijd ook veel ben te vinden. Na de zomer ga ik  naar het Technova college in Ede om opgeleid te worden tot Bedrijfsautotechnicus en hoop dan ook voor langere tijd een stageplek bij Wolfswinkel Reiniging te vinden”.

Onze merkbelofte uitgelegd in onze 5×5 basisregels

Dit vinden wij belangrijk; voor jou, voor het bedrijf, voor onze klanten, voor onze partners, voor de markt en voor de maatschappij

 • Veiligheid

 • Betrouwbaar

 • Duurzaam

 • Vernieuwend

 • Servicegericht

 • Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld!

  Werken bij Wolfswinkel

  Wolfswinkel Reiniging is een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het reinigen van wegen en terreinen. Dit doen wij zeven dagen per week door heel Nederland. De ene keer overdag, de andere keer in de nacht. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Bekijk dan eens onze vacatures.

  Marktconform salaris

  Marktconform salaris

  Pensioenpakket

  Pensioenpakket

  Prettige werksfeer

  Prettige werksfeer

  Uitdagend

  Uitdagend

  Ruimte voor ontwikkeling

  Stage- of afstudeeropdracht

  Wij bieden HAN-studenten de mogelijkheid om hun stage- of afstudeeropdracht bij ons uit te werken. Tony Peters is een van de studenten van de HAN, die bij ons een stageperiode heeft ervaren. Hij vertelt over zijn ervaringen bij ons.

  Gedurende een halfjaar heb ik vanuit de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een kijkje in de keuken bij Wolfswinkel Reiniging mogen nemen. Hierbij heb ik mijn tanden in een communicatievraagstuk mogen zetten. Deze periode heb ik als zeer prettig ervaren vanwege de nauwe lijntjes, betrokkenheid en bovenal de flinke doses humor op kantoor.

  Wolfswinkel heeft mij de mogelijkheid geboden om te werken aan mezelf, mijn professionaliteit en kritische houding. Ik heb het bedrijf ervaren als een ware leerschool waar veel ruimte voor ontwikkeling mogelijk is.”

  Ben je geïnteresseerd in een stageplek? Neem dan contact met ons op. Wil je Tony spreken over zijn stageperiode bij Wolfswinkel Reiniging? Schroom dan niet om contact met hem op te nemen via zijn LinkedIn-account.

  24/7 op de weg om aan asfalt te werken;

  Kwaliteit aan de oppervlakte

  In de totale bedrijfsvoering is kwaliteit enerzijds vanzelfsprekend. Juist door de omvang van het bedrijf en de betrokkenheid van de medewerkers kunnen we gezamenlijk streven naar een tevreden klant. Anderzijds willen we dit kwaliteitsniveau aantoonbaar maken. Daarom beschikken we over de ISO 9001, ISO 14001, VCA*, CO2-prestatieladder, Veiligheidsladder, SBB en VIHB-certificaten. We zijn daar overigens nuchter in. Kwaliteit hangt nu eenmaal niet in een lijstje aan de muur. Kwaliteit moet je doen. Iedere dag opnieuw. Neem zelf de proef op de som.

  Kiest de
  Veilige
  Betrouwbare
  Duurzame
  Vernieuwende
  Servicegerichte
  weg