Naar de content

2 december 2021

Wolfswinkel Reiniging bv haalt certificaat voor de CO2-Prestatieladder

Wolfswinkel Reiniging bv heeft vandaag, op 22 december 2021, een CO2-bewust certificaat ontvangen voor het behalen van niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. Met het behalen van het certificaat laat het bedrijf zien dat het actief werk maakt van CO2-reductie.

Wolfswinkel Reiniging bv streeft naar een duurzame ontwikkeling en is ervan overtuigd dat goede ondernemersprestaties worden behaald zodra er balans is tussen People, Planet en Profit. Een belangrijk uitgangspunt is het streven naar een zo’n klein mogelijk ecologische voetafdruk.

Het jaarlijks in kaart brengen van een CO2 footprint biedt Wolfswinkel Reiniging bv de kans om haar uitstoot te monitoren en te sturen op maatregelen om CO2-emissies te reduceren en de bedrijfsvoering te verduurzamen. Met behulp van de CO2-Prestatieladder wordt er door Wolfswinkel Reiniging bv een enorme hoeveelheid energie bespaard.

De CO2-Prestatieladder is als duurzaamheidinstrument toonaangevend in de Nederlandse markt. Bedrijven stimuleren om zelf iets te doen aan CO2-reductie, dat is de gedachte achter de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder heeft vijf niveaus, opklimmend van 1 naar 5. Hoe meer een bedrijf zich inspant om CO2-uitstoot te reduceren, hoe hoger de positie op de ladder. Met het behalen van trede 3 op de ladder laat Wolfswinkel Reiniging bv zien dat zij een van de koplopers is op het gebied van duurzaam ondernemen.

Quote: “Wolfswinkel Reiniging bv kiest de duurzame weg!”, MVO-manager Wolfswinkel Reiniging bv

Projectleider Gijs Termeer van de SKAO:

De SKAO feliciteert Wolfswinkel Reiniging bv met het behalen van niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De organisatie toont daadkracht door haar innovatieve en duurzame bedrijfsvoering. Naast Wolfswinkel Reiniging bv onderschrijven steeds meer bedrijven de meerwaarde van dit instrumentarium. De CO2-Prestatieladder is voor het bedrijfsleven inmiddels het standaardinstrument voor een duurzame groene economie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Wolfswinkel Reiniging bv, tel: 0343 431945

Nog niet uitgelezen?

Bekijk ook eens

Tóch op zoek naar meer leesvoer over Wolfswinkel Reiniging? Keer dan terug naar het overzicht!

Wagenpark

Wegdekreinigen XXL

11 februari 2020

Wolfswinkel Reiniging introduceert dit jaar een nieuwe wegdekreiniger met unieke eigenschappen. Met een maximale waterdruk van 700 bar over een werkbreedte van maar liefst.
Meer informatie
Algemeen

XIXO helpt Wolfswinkel met migratie naar de cloud

20 november 2020

Hoe XIXO Wolfswinkel Reiniging hielp met het opschonen van het eigen systeem.
Meer informatie
Algemeen

Nieuwe site container verhuur voor particulieren

1 oktober 2017

Per 1 oktober 2017 hebben wij een nieuwe site voor containerverhuur aan particulieren.Mocht u, als particulier, op zoek zijn naar een container voor bouw- en sloop, puin, hout, groen of grondafval, klikt u dan hier www.wolfswinkelcontainers.nl
Meer informatie

Kiest de
Veilige
Betrouwbare
Duurzame
Vernieuwende
Servicegerichte
weg